Μετάβαση στις ερωτήσεις

Κανόνες του Κουίζ

 • 1. Τι είναι η «Ακαδημία Εκατομμυριούχων»;

  Η TeleTrade ανακοινώνει την έναρξη ενός νέου παιχνιδιού που ονομάζεται «Ακαδημία Εκατομμυριούχων», το οποίο διεξάγεται υπό μορφή online ερωτήσεων. Στο κουίζ μπορεί να συμμετέχει ο καθένας, καθώς δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις.

  Η «Ακαδημία Εκατομμυριούχων» (εφεξής το «Κουίζ») αποτελείται από δύο στάδιαμε μηνιαία καταμέτρηση βαθμολογίας. Πραγματοποιείται από τις 27 Δεκεμβρίου 2013 σε μόνιμη βάση, χωρίς ημερομηνία τερματισμού.

  Με τη συμμετοχή σας στο Κουίζ, μπορείτε να:

  1. Διευρύνετε σημαντικά τις γνώσεις σας σχετικά με το χρηματοοικονομικό σύστημα.
  2. Κερδίσετε το μεγάλοέπαθλο των 5,000$.

  ¹Η καταχώρηση και η χρησιμοποίηση των μπόνους για το trading πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενέργειας της TeleTrade «Μπόνους έναρξης», οι κανόνες της οποίας αναγράφονται στην ιστοσελίδα: http://www.teletrade-dj.gr/trade/action/start

 • Στάδια του Κουίζ

   • Έναρξη!

    Λάβετε κεφάλαιο εκκίνησης.

   • Στάδιο 1: «Προθέρμανση»

    Απαντήστε στις ερωτήσεις και συγκεντρώστε 1000 πόντους.

   • Στάδιο 2: «Το Μεγάλο Παιχνίδι»

    Απαντήστε στις ερωτήσεις, φέρτε τους φίλους σας και
    κερδίστε 5,000$

  • 2.Τρόπος Διεξαγωγής του Κουίζ

   2.1. Έναρξη

   Για να ξεκινήσετε, απλά τραβήξτε τομοχλό στην αρχική σελίδα του Κουίζ.

   Κάθε φορά που τραβάτε το μοχλό, λαμβάνετε κεφάλαιο εκκίνησης για να χρησιμοποιήσετε στο Στάδιο 1 του Κουίζ. Το μέγεθος του κεφαλαίου εκκίνησης καθορίζεται τυχαία - μπορείτε να λάβετε από 0 έως 500 πόντους. Συνεχίστε να τραβάτε το μοχλό,έως ότου συγκεντρώσετε το ποσόν που επιθυμείτε.

  • 2.2 Στάδιο 1. «Προθέρμανση»

   Στο πρώτο στάδιο ξεκινάτε με το κεφάλαιο εκκίνησης που λάβατε στον προηγούμενο γύρο. Τώρα, ο στόχος σας είναι να συγκεντρώσετε 1000 πόνους, απαντώντας σε 20 ερωτήσεις. Για κάθε σωστή απάντηση λαμβάνετε 50 πόντους.

   Ο αριθμός των προσπαθειών που έχετε δεν είναι περιορισμένος. Εάν δεν καταφέρετε να συγκεντρώσετε 1000 πόντους με τη μία, μπορείτε να ξαναδοκιμάσετε!

   Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να πάρετε μπόνους για να ανοίξετε λογαριασμό συναλλαγών με την TeleTrade¹, σε οποιαδήποτε στιγμή του Σταδίου 1¹.Αυτό το μπόνους θα ισοδυναμεί με το σύνολο των βαθμών σας.

   Όταν συγκεντρώστε 1000 πόντους περνάτε στο Στάδιο 2, το «Μεγάλο Παιχνίδι», όπου σας δίνεται ευκαιρία να κερδίσετε το έπαθλο των 5,000$!

   ¹Οι καταθέσειςκαι η χρήση του μπόνους για συναλλαγές διεξάγονται υπό το πρόγραμμα «Μπόνους Εκκίνησης» της TeleTrade. Οι σχετικοί Όροι και Προϋποθέσεις καθορίζονται στην ιστοσελίδα http://www.teletrade-dj.gr/trade/action/start.

  • 2. 2. Στάδιο 2. «Το Μεγάλο Παιχνίδι»

   Το «Μεγάλο Παιχνίδι» χωρίζεται σε κύκλους. Ένας κύκλος διαρκεί ένα ημερολογιακό μήνα.

   Κάθε μέρα σας δίνεται μία προσπάθεια² που περιέχει 5 ερωτήσεις. Η επιλογή των ερωτήσεων γίνεται με τυχαίο τρόπο από τη γενική βάση δεδομένων και η κάθε ερώτηση δίνει τους παρακάτω πόντους:

   1. 1η ερώτηση: 10 πόντοι
   2. 2η ερώτηση: 30 πόντοι
   3. 3η ερώτηση: 70 πόντοι (εγγυημένο ποσό)
   4. 4η ερώτηση: 150 πόντοι
   5. 5η ερώτηση: 300 πόντοι

   Κάθε φορά που απαντάτε σωστά, περνάτε στην επόμενη ερώτηση. Εάν η απάντηση είναι λάθος, η προσπάθεια τερματίζεται και οι πόντοι που έχετε συγκεντρώσει «καίγονται». Το σύνολο των βαθμών της τρίτης ερώτησης είναι εγγυημένο, που σημαίνει ότι ακόμη κι αν απαντήσετε λάθος στις επόμενες ερωτήσεις, οι 70 πόντοι σας δεν χάνονται.

   Θα πρέπει να σκέφτεστε προσεκτικά προτού απαντήσετε στις ερωτήσεις! Σε περίπτωση που έχετε κάποια αμφιβολία, σας δίνεται η δυνατότητα να μην απαντήσετε στην ερώτηση και να διαφυλάξετε το σύνολο της βαθμολογίας σας.

  ²Κάθε μέρα λαμβάνετε μια νέα προσπάθεια. Οι αχρησιμοποίητες προσπάθειες συσσωρεύονται, αλλά δεν μπορούν να συγκεντρωθούν πάνω από τρείς. Μόλις συγκεντρώσετε τις τρείς προσπάθειες που δικαιούστε, τότε θα σταματήσετε να τις λαμβάνετε σε καθημερινή βάση. Ωστόσο, έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε επιπλέον προσπάθειες, καλώντας τους φίλους σας να συμμετάσχουν στο Κουίζ.

 • 3. Καταμέτρηση βαθμολογίας και ανάδειξη νικητών

  Όλοι οι συμμετέχοντες του «Μεγάλου Παιχνιδιού» μπαίνουν στη γενική κατάταξηστο τέλος κάθε μήνα. Η θέση που καταλαμβάνει ο κάθε ένας εξαρτάται από το σύνολο των βαθμών που έχει συγκεντρώσει. Η θέση σας δεν επηρεάζεται μόνο από τη συγκομιδή των βαθμών σας, αλλά και από τον αριθμό των φίλων που έχετε προσκαλέσει.3. Σε περίπτωση ισοπαλίας, το προβάδισμα δίνεται στο συμμετέχοντα που έχει εγγραφεί πρώτος.

  Στο τέλος του κάθε κύκλου, οι 3 που έχουν συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στην κατάταξη ανοίγουν πραγματικούς λογαριασμούς συναλλαγώνμε την TeleTrade, με τα ακόλουθα ποσά:

  • 1η θέση 5000$ με δυνατότητα ανάληψης του συνόλου του ποσού,μόνο μετά από κλείσιμο 300 lots.
  • 2η θέση 2000$ με δυνατότητα ανάληψης του συνόλου του ποσού,μόνο μετά από κλείσιμο 100 lots.
  • 3η θέση1000$ με δυνατότητα ανάληψης του συνόλου του ποσού, μόνο μετά από κλείσιμο 50 lots4.

  Τα παραπάνω ποσά κατατίθενται απευθείας στους λογαριασμούς συναλλαγών που οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανοίξουν, αφού ακολουθήσουν τη διαδικασία για Άνοιγμα Λογαριασμού του διοργανωτή και σύμφωνα με το σχετικό Συμφωνητικό του Πελάτη, το οποίο βρίσκεται στην ιστοσελίδα http://www.teletrade-dj.gr/.Οι νικητές μπορούν να κάνουν ανάληψη των χρημάτων από τους λογαριασμούς συναλλαγών τους, μόνο μετά την εκπλήρωση των ειδικών όρων για το κλείσιμο lots.

  Ο διοργανωτής του Κουίζ συνοψίζει τα αποτελέσματα τουκάθε κύκλου εντός 2 εργάσιμων ημερών μετά την ολοκλήρωσήτου(τέλος του μήνα). «Νικητές» Η λίστα των νικητών δημοσιεύεται στην ενότητα «Νικητές» εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση του κύκλου.

  Προσοχή! Ο κάθε συμμετέχων του «Μεγάλου Παιχνιδιού», εκτός από τους νικητές του κάθε κύκλου, μπορεί να κερδίσει 1000 πόντους στον πραγματικό λογαριασμό συναλλαγών του,με το πρόγραμμα της TeleTrade «Μπόνους εκκίνησης»,στο οποίο 1 βαθμός αντιστοιχεί με 1$.

  Οι συμμετέχοντες που καταλαμβάνουν θέσεις από την 4η έως την 100η στη γενική κατάταξη, λαμβάνουν 1000 επιπλέον πόντους στοκεφάλαιοεκκίνησής τους και τρείς επιπρόσθετες προσπάθειες για τον επόμενοκύκλο του «Μεγάλου Παιχνιδιού».

  Όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος στον επόμενο κύκλοέχουν μόνο 3 προσπάθειες και το κεφάλαιο εκκίνησής τους παραμένει αμετάβλητο – 1000 πόντοι.

  Δωρολήπτες του Διαγωνισμού δεν μπορούν να είναι εργαζόμενοι, εκπρόσωποι ή μέλη της οικογένειας των εργαζομένων, ούτεεκπρόσωποι ή συνεργάτες του διοργανωτή.

  Ένα άτομο μπορεί να αναδειχτεί νικητής του Κουίζ μόνο μια φορά. Οι συμμετέχοντες που έχουν κερδίσει σε οποιοδήποτε κύκλο και άνοιξαν πραγματικό λογαριασμό συναλλαγών, δεν μπορούν να συμμετέχουν σε μελλοντικές κατατάξεις.

  ³³Στην περίπτωση που δύο ή περισσότεροι συμμετέχοντες έχουν συγκεντρώσει το ίδιο σύνολο βαθμών, υψηλότερη θέση θα καταλάβει το άτομο που έχει φέρει περισσότερους φίλους στο Κουίζ. Εάν όμως και ο αριθμός των φίλων που έχουν προσκληθεί είναι ο ίδιος, τότε το προβάδισμα θα δοθεί στο συμμετέχοντα που έχει εγγραφεί πιο γρήγορα.

  44 Τα χρήματα θα σταλούν στον πραγματικό λογαριασμό, που θα χρησιμοποιηθεί στην πλατφόρμα ΜΤ4, σε νόμισμα USD.

 • 4. Πως να πάρετεεπιπλέον βαθμούς και προσπάθειες

  Οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν επιπλέον βαθμούς και προσπάθειες, προσκαλώντας φίλουςτους να συμμετάσχουν στο Κουίζ5:5:

  +1 φίλος = +100 πόντοι

  +5 φίλοι = +1 προσπάθεια (ισχύει στο «Μεγάλο παιχνίδι»).

  Προσοχή! Οι επιπλέον βαθμοί και αχρησιμοποίητες προσπάθειες που κερδίσατε προσκαλώντας τους φίλους σας δεν «καίγονται», αλλά μεταφέρονται στο κεφάλαιο εκκίνησης του επόμενου κύκλου του «Μεγάλου παιχνιδιού»

  Ο αριθμός των προσπαθειών για τους φίλους που φέρατε δεν είναι περιορισμένος και υπολογίζεται ξεχωριστά από τις προσπάθειες που λαμβάνετε καθημερινά.

  5Ο αριθμός των προσπαθειών που έχει αποκτηθεί για την πρόσκληση φίλων δεν έχει περιορισμό και υπολογίζεται ξεχωριστά από τις προσπάθειες που λαμβάνονται καθημερινά. Για να λάβει ο παίκτης τους επιπλέον βαθμούς για την πρόσκληση ενός φίλου στο Στάδιο 1, θα πρέπει ο φίλος να επιβεβαιώσει το email του/της κατά την εγγραφή του στο Κουίζ. Για να λάβει επιπλέον πόντους και προσπάθειες στο Στάδιο 2, θα πρέπει και ο προσκεκλημένος να συμμετάσχει στο δεύτερο γύρο.

 • 5. Πως να παραλάβετε το έπαθλο

  Μετά τη σύνοψη των αποτελεσμάτων του κάθε κύκλου, οι πληροφορίες σχετικά με τους νικητές δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού στην ενότητα «Νικητές». .

  Ο εκπρόσωπος του διοργανωτή επικοινωνεί με τους νικητές εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για να εξηγήσει τη διαδικασία και τους όρους παραλαβής του επάθλου.

  Ο διοργανωτής του Κουίζ διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί να παραχωρήσει το έπαθλο σε κάποιον από τους νικητές, σε περίπτωση που:

  • Ο εκπρόσωπος δεν δύναται να έρθει σε επικοινωνία με τονικητή μέσω του αριθμού τηλεφώνου ή email που είχε δηλώσειεντός 30 ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσης των αποτελεσμάτων.
  • Ο νικητής παραβίασε του Όρους και τις Προϋποθέσεις του Κουίζ.
  • Ο νικητής δεν ολοκλήρωσε τη διαδικασία Εγγραφής Πελατών που βρίσκεται στην ιστοσελίδα http://www.teletrade-dj.gr/ σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και διατάξεις, αλλά και τις απαιτήσεις έγκρισης πελατών του διοργανωτή.
 • Γενικές πληροφορίες

  • 6.1. Διοργάνωση του Κουίζ

   Ο κοινωφελής σκοπός που εξυπηρετεί το Κουίζ είναι η διεύρυνση των γνώσεων των συμμετεχόντων στον τομέα των χρηματοοικονομικών και της ιστορίας της κυκλοφορίας του χρήματος.

   Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το Κουίζ, συμπεριλαμβανομένης της ανακοίνωσης της έναρξής του, των σχετικών νέων και ερωτήσεων, της αναβάθμισης των όρων και προϋποθέσεων, της διαδικασίας καταμέτρησης βαθμών και ανάδειξης των νικητών, της λίστας των νικητών, αλλά και κάθε άλλης πληροφορίας που αφορά τη διεξαγωγή του Κουίζ, διατίθενται στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα www.tt-game.gr (εφεξής «Ιστοσελίδα του Κουίζ»).

  • 6.2. Συμμετέχοντες στο Κουίζ

   Οι συμμετέχοντες του Κουίζ πρέπει να είναι νόμιμης ηλικίας (όχι κάτω των 18 ετών) και επιλέξιμοι για να ανοίξουν λογαριασμό συναλλαγών με την TeleTrade σύμφωνα με την νομική τεκμηρίωση, όπως καθορίζεται στη Λειτουργική Συμφωνία μεταξύ της TeleTrade και του πελάτη. Η συμφωνία αυτή βρίσκεται στο http://teletrade-dj.gr/tradett/regulating_documents.

   Για να λάβετε μέρος στο Κουίζ, είναι απαραίτητο να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα, δηλώνοντας το e-mail και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας.

   Με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα, επιβεβαιώνεταιη πλήρης και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή σας στους Όρους και Προϋποθέσεις του Κουίζ, καθώς και η συναίνεσή σας στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

  • 6.3. Λοιποί όροι και προϋποθέσεις

   1. Ο διοργανωτής του Κουίζ δεν φέρει ευθύνη για:

    • Την αδυναμία των συμμετεχόντων να δουν τη λίστα των νικητών που αναρτάται στην ιστοσελίδα του Κουίζ.

    • Την παράλειψη ή καθυστέρηση στη λήψη των αναγκαίων πληροφοριών για την παραλαβή των βραβείων, η οποία οφείλεται σε υπαιτιότητα των συμμετεχόντων ή της εταιρείας τηλεπικοινωνιών, καθώς και για οποιοδήποτε άλλο λόγο που δεν υπόκειται στη δικαιοδοσία του διοργανωτή.

    • Τη μη διεκδίκηση ή αποποίηση των επάθλων από τους συμμετέχοντες.

   2. Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις τίθενται σε εφαρμογή από τη στιγμή της δημοσίευσής τους στην ιστοσελίδα και ισχύουν έως ότου τροποποιηθούν ή τερματιστούν από τον διοργανωτή. Η ανακοίνωση τυχόν αλλαγών ή τερματισμού των Όρων και Προϋποθέσεων θα δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα 10 ημέρες πριν τεθούν σε ισχύ, αλλά όχι πριν από την δημοσίευση των αποτελεσμάτων του προηγούμενου κύκλου. Οι Όροι και Προϋποθέσεις θα τροποποιούνταιή θα τερματίζονται κατά την ημερομηνία που ορίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

   3. Ο διοργανωτήςδιατηρεί το δικαίωμα νατροποποιεί τους Όρους και Προϋποθέσεις του Κουίζ ανά πάσα στιγμή, δημοσιεύονταςτη σχετική πληροφόρησηστην ιστοσελίδα. Οισυμμετέχοντες υποχρεούνται να παρακολουθούν την ανανέωση των Όρων και Προϋποθέσεων,ανατρέχοντας στις σχετικές αλλαγές στην προαναφερθείσα ιστοσελίδα.

   4. Το Κουίζ και οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις διέπονται από τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας και τυχόν διαφορές που μπορεί να προκύψουν υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Δημοκρατίας της Κύπρου.

   5. Με τη συμμετοχήτους στοΚουίζ, οι συμμετέχοντεςσυμφωνούν να:

    • Λαμβάνουν πληροφορίες με τη μορφή τηλεφωνημάτων, e-mails, SMS και μηνυμάτων USDD. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν επίσης, στην ανταλλαγή και επεξεργασία πληροφοριών που αφορούν τη συμμετοχή τους στο Κουίζ (συμπεριλαμβανομένων και πληροφοριών που αφορούν προσωπικά δεδομένα, καθώς και περιεχομένου αιτημάτων USSD) από το διοργανωτή και τους συνεργάτες του, με σκοπό την αποτελεσματική διαχείριση του Κουίζ.

    • Σε περίπτωση λήψης ενός βραβείου, τα ονόματα και οι φωτογραφίες των συμμετεχόντων, συμπεριλαμβανομένων και συνεντεύξεων καιάλλων στοιχείων που έχουν παρασχεθεί στο διοργανωτή ήτους συνεργάτες του, μπορούν να χρησιμοποιηθούνγια πληροφόρηση τρίτων προσώπων σχετικά με τη διεξαγωγή του Κουίζ, χωρίς να πρέπει να δοθεί επιπρόσθετη συγκατάθεσηκαι χωρίςνα καταβληθεί οποιοδήποτε αντίτιμο στους συμμετέχοντες γιατέτοια δραστηριότητα.

   6. Ο διοργανωτής και οι συνεργάτες του δεν υποχρεούνται να λάβουν άδεια από το συμμετέχοντα για την εκτέλεση των εν λόγω ενεργειών ή να δώσουν ειδική ειδοποίηση στο συμμετέχοντα για την ανάληψή τους. Ο διοργανωτής δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για την αποτυχία εκπλήρωσηςορισμένων υποχρεώσεων ως προς το συμμετέχοντα, εάν η αποτυχία αυτή οφείλεται σε αίτημα του συμμετέχοντα να αποσύρει προσωπικά του δεδομένα.

   7. Ο διοργανωτής, κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια,διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει συμμετέχοντεςαπό το Κουίζ, σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες έκαναν χρήση αθέμιτων πρακτικών με σκοπό τη νίκη ή σε περίπτωση που παρείχαν ψευδή στοιχεία.

   8. Οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν όλα τα ρίσκα που σχετίζονται με τη μη συμμόρφωσή τους με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις.

   9. Επιστροφή στην κορυφή

наверх

Η «Ακαδημία Εκατομμυριούχων» είναι ένα online οικονομικό κουίζ με μεγάλα έπαθλα. Οι συμμετέχοντες συγκεντρώνουν πόντους για κάθε σωστή απάντηση που δίνουν. Οι 3 νικητές της μηνιαίας κατάταξης παίρνουν βραβεία από την TeleTrade. Το κουίζ δεν έχει ημερομηνία τερματισμού, έτσι όλοι έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν!

Η TeleTrade δεν πουλάει ούτε αποκαλύπτει τα προσωπικά στοιχεία των πελατών της και/ή των χρηστών οποιασδήποτε από τις ιστοσελίδες της. Η TeleTrade μπορεί να μεταβιβάζει τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη σε τρίτα πρόσωπα μόνο σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις.