Μετάβαση στις ερωτήσεις

Ειδήσεις

  • 27.08.2014 Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι ο τελευταίος κύκλος του παιχνιδιού «Ακαδημία Εκατομμυριούχων» έχει έρθει στο τέλος του. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει και σας καλούμε να μείνετε συντονισμένοι για όλους τους νέους διαγωνισμούς στην κύρια ιστοσελίδα της TeleTrade.
  • 08.07.2014 Η έκτη σεζόν έληξε με το έξης αποτέλεσμα:

    Περισσότερο

  • 27.12.2013 Από τις 27 Δεκεμβρίου 2013, ξεκινάει το νέο εκπαιδευτικό παιχνίδι ερωτήσεων της TeleTrade «Ακαδημία Εκατομμυριούχων». Περισσότερα

    Περισσότερο

Η «Ακαδημία Εκατομμυριούχων» είναι ένα online οικονομικό κουίζ με μεγάλα έπαθλα. Οι συμμετέχοντες συγκεντρώνουν πόντους για κάθε σωστή απάντηση που δίνουν. Οι 3 νικητές της μηνιαίας κατάταξης παίρνουν βραβεία από την TeleTrade. Το κουίζ δεν έχει ημερομηνία τερματισμού, έτσι όλοι έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν!

Η TeleTrade δεν πουλάει ούτε αποκαλύπτει τα προσωπικά στοιχεία των πελατών της και/ή των χρηστών οποιασδήποτε από τις ιστοσελίδες της. Η TeleTrade μπορεί να μεταβιβάζει τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη σε τρίτα πρόσωπα μόνο σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις.